شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ سوگند به روز وقتي نور مي گيرد و به شب وقتي آرام مي گيرد که من نه تو را رها کرد ه ام و نه با تو دشمني کرده‌ام.(ضحي 1-2 ) افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگويم دوستت دارم و راهي پيش پايت بگذارم او را ، که مرا به سخره گرفتي. (يس 30 ) و هيچ پيامي از پيام هايم به تو نرسيد مگر از آن روي گردانيدي. (انعام 4 ) و با خشم رفتي و فکر کردي هرگز بر تو قدرتي نداشته ام. (انبيا 87 )
و مرا به مبارزه طلبيدي و چنان توهم زده شدي که گمان بردي خودت بر همه چيز قدرت داري. (يونس 24 ) پس چون مشکلات از بالا و پايين آمدند و چشمهايت از وحشت فرورفتند، و تمام وجودت لرزيد چه لرزشي، گفتم کمک هايم در راه است و چشم دوختم ببينم که باورم ميکني اما به من گمان بردي چه گمان هايي .( احزاب 10 )
تا زمين با آن فراخي بر تو تنگ آمد پس حتي از خودت هم به تنگ آمدي و يقين کردي که هيچ پناهي جز من نداري، پس من به سوي تو بازگشتم تا تو نيز به سوي من بازگردي ، که من مهربان ترينم در بازگشتن. (توبه 118) وقتي در تاريکي ها مرا بزاري خواندي که اگر تو را برهانم با من مي ماني، تو را از اندوه رهانيدم اما باز مرا با ديگري در عشقت شريک کردي . (انعام 63-64)
اين عادت ديرينه ات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم از من روي گردانيدي ورويت را آن طرفي کردي و هروقت سختي به تو رسيد از من نااميد شده اي. (اسرا 83 ) آيا من برنداشتم از دوشت باري که مي شکست پشتت را؟ (سوره شرح 2-3) غير از من چه کسي برايت خدايي کرده است؟ (اعراف 59) پس کجا مي روي؟ (تکوير 26)
من همانم که مي دانم در روز روحت چه جراحت هايي برمي دارد ، و در شب روحت را در خواب به تمامي بازمي ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگي برمي انگيزانم و تا مرگت که به سويم بازگردي به اين کار ادامه مي دهم.(انعام60 ) من همانم که وقتي مي ترسي به تو امنيت مي دهم. (قريش 3 ) برگرد، مطمئن برگرد، تا يک بار ديگه با هم باشيم (فجر 28-29 )
تا يک بار ديگه دوست داشتن همديگر را تجربه کنيم. (مائده 54)
خيلي دوسش داشتم ...عالي بود@};-
ممنون
الهي من لي غيرک/الهي العفو/ خيلي عالييييييييييييييييييي بود
بسيار بسيار عالي
افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگويم دوستت دارم و راهي پيش پايت بگذارم او را ، که مرا به سخره گرفتي. (يس 30 )
ممنونم دوستان از توجهتون
اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم
♥ ح. بالايي
رتبه 27
99 برگزیده
2297 دوست
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله تير ماه
vertical_align_top